به گزارش هفت چشمه به نقل از تسنيم، داريوش ارجمند، بازيگر و نويسنده با حضور در برنامه تلويزيوني «کتاب باز» درباره حوزه مطالعاتي خود گفت: در اجراي برنامه «طلوع ماه» با فرهيختگان زيادي ديدار کردم که ديدار با برخي از آنان براي من آرزو بود. در مسير اين برنامه اکثراً با افرادي گفتوگو ميکردم که شناخت نسبي از آنها داشتم، اما گاهي هم پيش مي آمد که با کسي قرار گفتوگو داشتم که چيزي از او نمي دانستم و ناچار بودم براي شناختنش زندگي و آثار شخص را مطالعه کنم.
وي ادامه داد: از معماري، نقاشي، تاريخ هنر، سينما و تئاتر اطلاعاتي ميدانستم، اما مواقعي بود که بهخاطر برنامه بايد مطالب عميقتري را ميدانستم و لذا در زمينههاي مختلف مطالعات بسياري داشتم.
اين بازيگر با اشاره به منابع غني ادبيات فارسي گفت: زماني که من در مشهد مشغول به کار بودم، تلاش ميکرديم نمايشنامهنويس تربيت کنيم و موفق هم بوديم. ما منابع غني بسياري در فرهنگمان داريم. شاهنامهاي داريم که ميتواند بزرگترين منبع نمايشي جهان باشد. من علاقه بسيار زيادي به فردوسي دارم و او را بزرگترين حکيم ادبي اين سرزمين ميدانم و علاقه بسياري به نوشتن نمايشنامه بر اساس شاهنامه دارم و در دوران بحران فلسطين نمايشنامه «صفر اشغال» را نوشتم.
وي افزود: سعدي آنقدر ساده و زيبا حرف ميزند که انگار هماينک در کنار تو نشسته است و باز به دليل اينکه سعدي را بسيار دوست دارم، نمايشنامهاي بر اساس يکي از حکايتهاي سعدي نوشتم با عنوان «سلطان فيل گردن».
داريوش ارجمند در پايان گفت: ناشران ما نيازمند حمايت بيشتري هستند و اگر ميخواهيم کتابخواني آنگونه که بايد در کشور جا بيفتد، بايد از کساني که افکار نويسندگان را منتشر ميکنند، حمايت کنيم تا ناشران هم بتوانند با قيمت کمتر کتابهاي بهتري ارائه دهند. شکي نيست که جامعهاي که کتابخوان باشد فرهنگ و شعور و جهانبيني بسيار مثبتي خواهد داشت.
برنامه تلويزيوني «کتاب باز» که اميرحسين صديق آن را اجرا ميکند و محمدرضا رضائيان تهيه کننده آن است، روزهاي شنبه تا چهارشنبه ساعت 20 از شبکه نسيم روي آنتن ميرود.
انتهاي پيام/